Žepki s skuto

Ledo žepki polnjeni s svežim sirom so odličen hrstljav užitek za rojstnodnevne zabave, prigrizke ali malice. Ko niste prepričani kakšne prigrizke imajo vaši gosti radi. Ne boste zgrešili, če jim postrežete te okusne žepke.

Priprava

Zamrznjene žepke vzemite iz škatlice in jih položite na pekač obložen s peki papirjem. Žepke s sirom pecite 25 minut na 200°C stopinj, dokler ne dobijo zlato rumene barve. Pripravljene lahko postrežete k narezkom, različnim hladnim solatam ali kot samostojno jed.

Ledo testa vsebujejo le skrbno izbrane sestavine dokazljive kakovosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!