O nas

Ledo Slovenija

Ledo je eden največjih dobaviteljev sladoleda in zamrznjene hrane v Sloveniji. Poleg tega je Ledo že leta znana, uveljavljena blagovna znamka zamrznjene hrane – tradicionalnega visoko kakovostnega mlečnega sladoleda, izvrstnnega testa, cmokov, rogljičev in podobnih peciv, zelenjave in zamrznjenih rib,  morskih sadežev, ter zamrznjenega mesa.

Ledo v Sloveniji deluje, kot hčerinsko podjetje matičnega podjetja Ledo d.d. Zagreb, ki spada v veliko mednarodno grupacijo koncerna Agrokor. 

Varnost poslovanja, kontrola kakovosti, ISO 9001, HACCP

Vsi izdelki Ledo so pod stalnim nadzorom kontrole kvalitete in laboratorijev Ledo v matičnem podjetju, državne zdravstvene inšpekcije in veterinarske inšpekcije, kar dokazujejo ustrezni certifikati za vsako pošiljko blaga, ki je izvožen iz države proizvajalke.

Ledo ima mednarodno priznani certifikat za vsako kakovost poslovanja ISO 9001, izdan s strani švedske presojevalne agencije.

Že nekaj let je celotna proizvodnja pod nadzorom sistema za kontrolo kritičnih točk proizvodnje HACCP, ki je obvezen za vse proizvajalce v Sloveniji.

Naši partnerji / Naše  reference

Poleg strežbe tako trgovskega sektorja s sladoledom, testom, zelenjavo in ribami, kjer strežemo vse trgovske hiše v Sloveniji (PS Mercator, Interšpar Slovenija, E Leclerc, Tuš, Petrol, OMV, Ina, Mol,..), smo krepko zrasli tudi na področju gostinske strežbe. Na področju gostinske ponudbe strežemo hotelom, restavracijam, gostiščam, penzionom, šolam, vrtcem,...

Podpora partnerjem

Lahko vam zagotovimo, da se naše delo ne končuje s prodajo izdelkov partnerju, ampak se nadaljuje s promocijskimi degustacijami za kar smo posebej opremljeni, akcijskimi prodajami, oglaševanjem.

Lastno distribucijo imamo razvejeno po celotnem območju Slovenije. Mislimo, da je tako odprtih kar nekaj točk, kjer bi naše sodelovanje lahko bilo uspešno.

Ponudba opreme z naše strani vam lahko v povezavi s prodajnimi količinami in dogovori ponudimo:

  1.  Hladilne skrinje različnih velikosti po vnaprejšnjem dogovoru o količinah, ki jih potrebujete.
  2.  Gostinska oprema: senčniki, stojala za kornete, dekoracije,..
  3.  Koše ob skrinjah in ob prodajnih mestih

VEČ O nas

Gostinstvo

Gostinstvo

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!