Zavitek vanilija-čokolada-nougat

Za ljubitelje zavitkov in štrudljev, željni novih božanskih okusov, je Ledo pripravil edinstveno sladico s kar trojnim polnilom.

Zavitek vanilija, čokolada in nougat je Ledova največja novost na trgu poleg dvojno polnjenih cmokov. Zaradi kombinacije nežne vanilije, mlečne čokolade in kreme iz nugata v listnatem testu najboljše kakovosti se mu ne boste mogli upreti.

Že ob prvem grižljaju se boste prepričali, da je ta “trio” popolnost okusov. Ob tej pregrehi nihče ne bo štel kalorij. Najboljše pa je, da je ta poslastica pripravljena, da jo postrežemo v zgolj 30 minutah.

Priprava

Zavitek vzemite iz škatle in ga položite na pekač ter pustite 30 minut pri sobni temperaturi, da se otopi. Odmrznjen zavitek na pekaču damo v pečico in pečemo v ogreti pečici približno 30 minut pri temperaturi 180 ° C. Po želji ga lahko posipate s sladkorjem v prahu ali pa postrežete s sladko stepeno smetano ali sladoledom.

Ledo testa vsebujejo le skrbno izbrane sestavine dokazljive kakovosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!