Cmoki Kokos-Čokolada

V Ledu smo se odločili razširiti svojo inovativno linijo priljubljenih cmokov z dvojnim polnjenjem, zato vam predstavljamo nekaj novega, kar do sedaj še niste nikoli poizkusili – Cmoki kokos – čokolada s čokoladnim testom.

Edinstveno čokoladno testo v kombinaciji z dvojnim polnilom iz kokosa in čokolade ponuja popolno združitev bogatih in zanimivih okusov, kateri bodo navdušili male in velike ljubitelje sladkih zalogajev.

Ko jih boste poizkusili, jih ne boste mogli nehati jesti. Povabite tudi družino in prijatelje ter skupaj uživajte v sladkih trenutkih ob sladici, katera je gotova v samo desetih minutah.

Cmoki se hitro in enostavno pripravijo s kuhanjem v slani vodi v samo 12 minutah, izdelka pa predhodno ni potrebno odmrzovati. Po kuhanju jih nežno odcedite, posipajte s praženim kokosom, belo ali temno čokolado in uživajte v fantastičnih okusih.

V slast!

Ledo testa vsebujejo le skrbno izbrane sestavine dokazljive kakovosti

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!