Panirane palčke bakalarja

Ali imate radi sočne in hrustljave zalogajčke? Potem morate poizkusiti Ledo panirane palčke trske, pakirane  po 300g. Sestavljene so iz 65 % mesa trske, ki ne vsebujejo konzervansov, barvil in ojačevalcev okusov zaradi česar so idealen obrok za velike in majhne. Prav tako te okusne palčke ne vsebujejo sledi ribjih kosti.

Že po prvem zalogaju jih bo vzljubila vsa družina, še posebej najmlajši. Pripravite jih lahko otrokom za hitro večerjo, kot hitro pripravljen snack ali pa, ko ne veste kaj bi pripravili za jutrišnje kosilo. Ledo panirane palčke trske so odličen izbor za okusen ribji obrok, pripravljen v trenutku.

Neodmrznjene panirane palčke trske položite v segreto olje in jih cvrite 5 do 8 minut dokler ne postanejo zlato rjave barve. Postrežite jih s priljubljeno prilogo, kremasto omako ali svežo solato ter uživajte v finih okusih.

Ledo riba ne vsebuje konzervansov in predstavlja naravni vir pomembnih hranljivih snovi

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!