Gamberi

Ledo Gamberi, ulovljeni na morju, so zelo bogati z beljakovinami. Zelo enostavni so za pripravo, ker jih pred tem ni potrebno odtajati. Pripravljeni so v nekoliko minutah in dostopni skozi vso leto. Namenjeni so ljubiteljem rakov in tistim, ki uživajo v lahkih, okusnih, obrokih z okusom Mediterana.

Priprava

Gambere splahnite z vodo, odcedite in pečite v ogreti ponvi, premazani z olivnim oljem 7-10minut. Tako pripravljene gambere po želji dodajte v omako za testenine ali v solato.

Ledo riba ne vsebuje konzervansov in predstavlja naravni vir pomembnih hranljivih snovi

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!