Lasagne

Vsi, ki imate radi okusne lazanje pa bi se radi izognili dolgotrajni pripravi, je Ledo v svojo ponudbo vključil okusne lazanje, pripravljene za peko. Ledo je izboljšal recepturo lazanje in vam jo ponudil v večjem pakiranju. Lazanja je namenjena pravim gurmanom in ljubiteljem mesa, ki nimajo časa za pripravo kompleksnih jedi.

V Ledovi lasanji se skrivajo tanke plasti testa in kakovostno mleto svinjino s paradićnikovo omako. Pripravljene jedi iz kulinarike Ledo so namenjene vsem, ki imate radi okus tradicionalne kuhinje, a vam življenjski slog včasih ne omogoča, da bi jih privoščili. Lasanjo si lahko pripravite tudi za v službo. Garantirano se bodo vašim sodelavcem pocedile sline.

Bodite brez skrbi in uživajte v toplem in okusnem obroku, ki ne vsebuje konzervansov, ojačevalcev okusa in umetnih barvil, pripravljen v samo 25-30 minutah. Dober tek!

Ledo gotovejedi so hitre in enostavne za pripravo, z nepozabnim okusom

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!