Lino Lada prejela naziv za najboljši sladoled na svetu!

  • 25.10.2019.

Ledov sladoled je združenje International Ice Cream Consortium izbralo za najboljši sladoled na svetu. Tekmovanje je potekalo na Švedskem, za strokovnjake pa je bilo odločilno dejstvo, da je kremni namaz Lino Lada izjemno dobro prenešen v sladoledno različico.

Sladoled je nastal v sodelovanju s Podravko, na police ga je Ledo postavil letos aprila. Prve zaloge so takrat razprodali v le nekaj dneh, nato pa je ta desert postal eden izmed najbolj iskanih na Hrvaškem.

 iicc

"Na to nagrado smo izjemno ponosni, saj je Ledo po mnenju stroke, neodvisnih proizvajalcev sladoleda zasedel prvo mesto. Nagrada je le dodaten dokaz predanega dela naših zaposlenih, posebej naše razvojne ekipe, ki ustvarjalne ideje spreminja v najbolj prefinjene sladolede in zamrznjene izdelke. Biti prvi na svetu je izjemna čast, ter hkrati obveznost, da tudi v prihodnje trg zalagamo z najkakovostnejšimi sladoledi," je med drugim povedal predsednik uprave Leda, Marin Poljak.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!