Ledo sladoledi: Če ni popolno, ni Ledo!

  • 23.05.2016.

Ledo sladoledi so tudi to poletje najboljši način osvežitve. Velika ponudba in odlični okusi so jamstvo za uživanje ob vsaki priložnosti.

King

Absolutni vladar med sladoledi v premium kategoriji Ledovega sladolednega kraljestva je King , ki vedno navduši z novimi revolucionarnimi kombinacijami okusov. Najnovejša člana te skupine sta dve nasprotji, ki se privlačita. King Love s penasto mousse strukturo , inovativnim, srčaste oblike, polnjenjem z okusom jagode in King Caramel Adventure, prvi sladoled, ki na popolni način združuje slano in sladko aromatičnega butterscotcha in slane karamele.

Korneti

Ledo korneti so vedno popularni pri velikih in malih ljubiteljih sladoleda vseh vrst. Posebno veselje bo izzval Maximo Ekstra Malina Cake, največji Ledo kornet do sedaj, kateri je iz fine rumene kreme  in sladoledne  mase z  okusom biskvita s koščki malin. Isto kot sladoledna torta.

Quattro

Quattro sladoledi so vodilni družinski sladoledi v Ledo ponudbi in z novimi popolnimi okusi  se bodo navdušili vsi družinski člani. Quattro dream združuje najpopularnejše okuse: vanilijo, čokolado, jagodo in lešnik. Quattro Siesta  vas bo navdušil s spojem marelice, mandlja, mlečne  čokolade in buttermilka.  

Grandissimo

Ledo Grandissimo sladoledi bodo zadovoljili najzahtevnejše ljubitelje sladoleda in jim dali popolne trenutke uživanja s  svojimi vrhunskimi in skrbno izbranimi sestavinami.

Sladki greh

Sladki greh je sladoled namenjen vsem ljubiteljem najbolj priljubljenega čokoladnega preliva, ki s sladoledom Ledo ustvari najpopolnejšo harmonijo okusov.

Nežna in kremasta vanilija, ki ima v sredini okusno polnilo iz Sladkega greha je najboljša kombinacija okusov za vse ljubitelje klasične povezave čokolade in vanilije  na sodoben način. Hrustljavi čokoladni preliv nežno prekriva presenetljivo dobro sladico, ki bo prebudila nasmeh pri vsakem obisku Ledove hladilne skrinje.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!