Zelenjavna mešanica Quinoa

Če živite v hitri tempo, pa si ob tem vseeno ne želite odreči zdravi hrani, ki bo hkrati hitro pripravljena, potem je nova mešanica zelenjave in žit rešitev za vaš vsakdan.

Ledov nov izdelek, skupaj z mešanico z bulgurjem sta prva mešanica zelenjave in žit in edini v celotni kategoriji zmrznjenih izdelkov “živi zdravo”.

 

Mešanica Quinoa je skupaj z mešanico Bulgur prva kombinacija žit in zelenjave v ponudbi Ledo, poleg tega pa so prvi izdelki Ledo z blagovno znamko "Živi zdravo" in edini v celotni kategoriji zamrznjenih izdelkov. “Živi zdravo” je projekt, ki ga je podprl HZJZ pod okriljem EU-ja z namenom izboljšanja zdravih življenjskih navad in prebivalstva.

 

Mešanica Ledo Quinoa je sestavljena iz kvinoje, pire, paprike, brokolija, špinače in korenja in je kot taka naravni in odličen vir netopnih vlaknin, ki so pomembne za ohranjanje številnih funkcij v telesu, ki vplivajo na splošno zdravje telesa. Povprečni dnevni vnos vlaknin naj bo med 25 g in 30 g. Mešanica 400 gramske kvinoje pa vsebuje le 292 kcal in 11 g vlaknin.

Sedaj pa hitro preizkusite mešanico s kvinojo ter enostavno pripravite lahek in uravnotežen obrok, poln visoko kakovostnih živil. Dober tek!

Z Ledo sadjem in zelenjavo lahko obogatite svojo prehrano skozi celo leto

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!