Mediteranska mešanica

Ena izmed osnovnih značilnosti mediteranske kuhinje je obilica raznovrstne zelenjave skupaj z značilnimi žačimbami, ki se uporabljajo pri pripravi različnih jedi.

Ledova mediteranska mešanica je sestavljena iz bučk, paprike, paradižnika, fižola, čebule in črnih oliv in je začinjena z baziliko in oljčnim oljem. S to mešanico boste lahko vse leto pripravljali okusno zelenjavo. Odlično se poda k ribjim in mesnim jedem, še posebej k tunini ali bifteku. Če pa ji dodate paradižnikov pire, pa bo bogata in sočna omaka za testenine, njoke in torteline.

Z Ledo sadjem in zelenjavo lahko obogatite svojo prehrano skozi celo leto

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!