Zelenjavna mešanica Bulgur

Če ste tudi vi med tistimi, ki jim primanjkuje navdiha za pripravo hranljivih obrokov ali preprosto nimate časa, da bi se ukvarjali z pripravo hrane, potem je mešanica Ledo Bulgur prava izbira za vas.

Mešanica Ledo Bulgur vsebuje bulgur, ječmen, mlado sojo, fižol, papriko, brokoli in korenje. Pri razvoju te mešanice je Ledo upošteval tudi negativni vpliv prekomernega vnosa soli na telo, zato je bila razvita z nizko vsebnostjo soli. Mešanica Bulgur je tudi naravni vir netopnih vlaknin, pomembnih za ohranjanje številnih funkcij v telesu, pomembnih za zdravje celotnega organizma.

400 gramska mešanica bulgurja ima le 440 kcal in celo 21 g vlaknin. Zahvaljujoč vlakninam, ki izboljšujejo prebavo in pospešujejo metabolizem, je bulgur odličen zaveznik v boju proti prekomerni teži.

Hitra in enostavna priprava vam bo omogočila, da v samo desetih minutah razveselite vso družino in skupaj uživate v izjemnih in hranljivih okusih!

Z Ledo sadjem in zelenjavo lahko obogatite svojo prehrano skozi celo leto

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!