Fitness mešanica

Mešanica Ledo Fitnes v 450 gramskem pakiranju je okusna in nizkokalorična kombinacija, ki združuje vrhunsko zelenjavo - grah, fižol, brstični ohrovt, šparglje in brokoli. Zamrznjeno je s tehnologijo hitrega zamrzovanja, ki ohranja  največjo hranilno vrednost, zelenjava pa je očiščena in narezana ter enostavna za pripravo.

Idealen je za pripravo solat, rižot, testenin, pa tudi kot priloga k mesnim in ribjim jedem. Dodate ga lahko tudi k smutijem in je nasploh enostaven za pripravo hitrih obrokov v kateremkoli času dneva.

Odličen je tako za rekreativne in profesionalne športnike kot za vse ljubitelje zelene zelenjave. Mešanica Ledo Fitness je odličen dodatek k obstoječim jedem Ledo, hkrati pa tudi odličen samostojen obrok za vse tiste, ki želijo postati in ostati v formi. S to mešanico so obroki tako hranljivi kot tudi bogati z vlakninami.

Z Ledo sadjem in zelenjavo lahko obogatite svojo prehrano skozi celo leto

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!