Piščanec

  • 06.11.2014.

Piščanec je nepogrešljiva sestavina v skoraj vseh svetovnih kuhinj. 

Če pripravljate tradicionalne hrvaške specialitete, mediteranske ali kontinentalne ali pa svojim gostom nudite orientalne ali eksotične kombinacije jedi iz perutnine je to vsekakor najboljši izbor za vaše goste. Zato smo v ponudbo uvrstili številne univerzalno sprejete proizvode iz piščančjega mesa.

Glede na vaše potrebe in kulinarične izzive lahko iz naše ponudbe  izbirate med piščančji file Brazil ali pa piščančji file natural. To so celi fileji najkvalitetnejših  piščančjih prsi , ki se medsebojno razlikujejo v velikosti in mehkobi mesa.

Piščančji file natural so manjši fileji in mehkejše strukture mesa, idealni za paniranje

( dunajski, pariški, ...), medtem ko so piščančji fileji Brasil večji kosi in čvrstejše strukture mesa, idealni za polnjenje in paniranje na različne načine. 

Katero koli od variante boste izbrani ne boste zgrešli, ker je to vrhunsko meso, ki se bo idealno vklopilo v vse vaše kulinarične zamisli. Poskusite jih kombinirati z Ledo listnatim testom za najfinejše jedi iz pečice ali pa z omakami, kot predjed ali pa kot glavno jed.

V Ledo ponubi piščančjega fileja lahko najdete tudi butterfly file. To so veliki in mehki fileji belega mesa. Zaradi mehkobe so idealni za rižoto in razne variante s testeninami. V kombinaciji z mlado zelenjavo, ki jo prav tako najdete v Ledo ponudbi, lahko na vaših menijih celo leto vlada pomlad.

Ob tej priložnosti vas spominjamo še na ostale proizvode iz asortimana perutnine, ki so vam že poznani in dobro sprejeti – grill piščanci, piščančja krila, piščančja bedra in paniran perutninski asortiman (cordon bleu, panirani piščančji fileji).

Perutninske jedi so priljubljen izbor, tako gostitelja, kot gosta. Ker je njihova priprava hitra in lahka ter zahvaljujoč marinadam začimbam in pikantnostjo, katere perutnina zelo dobro sprejema se lahko pripravi na neskončno načinov. Z rožmarinom, limono, s pikantnimi feferoni ali nečim sladkim, domišljija kuharja. Ko se gre za perutnino ni meja. Vi se preprosto prepustite izmišljanju novih jedi iz perutnine, ker za najkvalitetnejše proizvode je tu Ledo.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!