Ledo Pizze nevarno dobre!

  • 06.11.2014.

Ledo pizze so nevarno dobre! To ni grožnja ali opozorilo, ampak preprosto dejstvo. Njihovim veličastnim mediteranskim vonjavam in okusom se je težko upreti, še posebej, če je za pripravo najbolj znanih italijanskih specialitet potrebnih le deset minut.

Dovolj si jih je le zaželeti in stopiti do prve Ledo skrinje, ker se v njej skrivajo pizze različnih okusov, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne brbončice. 

Postanite Ledo fan na Facebooku če še niste!

Margherita in Capricciosa bosta navdušili klasične in tradicionalne gurmane, medtem ko bosta Ledo Pizza šunka - sir in razkošna Pizza z dišečo slanino in čebulo navdušili zagovornike ustvarjalnih kulinaričnih kombinacij. Pred kratkim smo ponudili Ledo Pizzete, kot idealno malico, prigrizek ali najljubšo hrano na zabavah in praznovanjih. 

Pizza je sinonim za jed brez hibe in gurmansko poslastico, za katero se vedno najde prostor na družinski mizi. Ledo je poskrbel, da so le te vedno na voljo  z minimalnim trudom.

Pizzete

Inovativen izdelek, ki je najljubšo pizzo spremenil v vsakodnevni hrustljavi prigrizek iz šunke, sira in paradižnika, gotovo v samo 10 minutah. Pizzeta je lahko odlična izbira za kosilo, večerjo ali prigrizke za katerimi bodo vsi ponoreli na rojstnodnevnih zabavah, otroških druženjih ali norih zabavah...

Pizza Slanina, čebula

Sočna in dišeča Ledo pizza s slanino in čebulo je namenjena ljubiteljem opojnih vonjav prekajene slanine, ki v kombinaciji z rdečo čebulo ustvarja resnično kulinarično rapsodijo. Za pridih svežine je zaslužena paprika, pomešana s paradižnikovo omako in mozzarello, ki so združeni na tradicionalnih okusih italijanskih dobrot, katerim se ni moč upreti.

Pizza Capricciosa

Poleg aromatične paradižnikove omake in nezamenljive mozzarelle delata to Ledo pizzo prav posebno šunka in najljubše gobe, brez katerih si mnogi ljubitelji pizz, pizze ne morejo predstavljati. Za bogate okuse Ledo Capricciose so zadolžene dišeče začimbe, brez katerih si mediteranske kuhinje preprosto ne moremo zamisliti. 

Pizza Margherita

Margherita ponosno nosi italijanske barve. Preprosto se ji ne da upreti, ker je narejena iz finega testa  z začinjeno paradižnikovo omako in mozarello. Za končni dotik popolne arome je tu še dišeča bazilika. Margherita je v resnici klasika brez konkurence, saj je prav to kombinacijo okusov in tudi ime nosila že takrat, ko je bila narejena prva pizza. 

Pizza Šunka – Sir

Gastro minimalisti imajo  najraje klasično mešanico paradižnika, fine mozzarelle in dišeče šunke. Vse te sestavine, v kombinaciji s hrustljavim testom, so se uveljavile kot priljubljena italijanska specialiteta. Ledo Pizza Šunka - Sir tako povdari okuse priljubljene italijanskie kuhinje.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!