Dagnje

Dagnje so, zaradi svojega odličnega okusa, eden glavnih simbolov mediteranske kuhinje. Ledo dagnje so zelo okusne in enostavne za pripravo ter dostopne skozi vso leto. Ledo dagnje so zamrznjene s tehnologijo hitrega zamrzovanja s čim se ohranijo hranilne vrednosti.

Priprava

Pred pripravo izdelek splahnite z mlačno vodo. Dagnje lahko enostavno pripravite v ponvi z olivnim ali sončničnim oljem s svežim petršiljem v samo 10 do 15 minutah. Te okusne školjke se lahko pripravijo kot brodet ali na buzaro. Možne so tudi kombinacije z rižem in testeninami.

Ledo riba ne vsebuje konzervansov in predstavlja naravni vir pomembnih hranljivih snovi

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!