toggle menu Home
Toggle search

Obvestilo o zasebnosti in piškotki

Obvestilo o zasebnosti in piškotki 

(COOKIE POLICY)

Vaš prihod na to stran jasno izkazuje, da sta zasebnost in varstvo osebnih podatkov pomembna za vas. Vendar ni razloga za skrbi. Smo popolnoma predani temu, da varujemo vašo zasebnost in odgovorno zagotovimo, da je varstvo vaših osebnih podatkov naša prioriteta pri tem, ko izvajamo in organiziramo svoje poslovne procese.

Spoštujemo zaupnost vaših osebnih informacij in vedno ravnamo v skladu z relevantnimi določili zakonov ter drugih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, in določili te politike o zasebnosti. V zvezi z navedenim nas izjemno zanima vaše mnenje; prosimo, stopite v stik z nami na zop@ledo.hr, če imate kakršnakoli vprašanja.

Zaradi zgoraj navedenih razlogov smo pripravili to podrobno obvestilo o zasebnosti, s katerim vam lahko pojasnimo obdelavo vaših osebnih informacij na transparenten in lahko razumljiv način. Najprej vam želimo pojasniti, (i) katere osebne informacije zbiramo, (ii) namene, za katere jih zbiramo, ter (iii) kakšne so vaše pravice v zvezi z obdelavo podatkov.

Interakcije, na katere se nanaša to obvestilo

LEDO vsak dan vstopa v številne interakcije tako s potrošniki kot poslovnimi partnerji in svojimi lastnimi zaposlenimi. Glede na navedeno je treba jasno razlikovati med vrstami interakcij, na katere se to obvestilo nanaša:

V skladu z navedenim to obvestilo velja v naslednjih primerih:

-         če obiščete naše spletno mesto;

-         če se prijavite na delovno mesto pri podjetju LEDO;

-         če sodelujete v nagradni igri podjetja LEDO;

-         če se prijavite na naš novičnik;

-         če stopite v stik z našim oddelkom za odnose z javnostmi preko spletnega obrazca;

-         če obiščete blog podjetja LEDO.

Kdo obdeluje vaše osebne informacije?

V zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, navedenih v tem obvestilu, velja podjetje LEDO d.o.o. s sedežem na naslovu Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija, ID št. za DDV SI 62063014, za upravljavca podatkov v smislu UREDBE (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 27. aprila 2016 (Splošna uredba o varstvu podatkov, »SUVP«).

Kljub temu pa podjetje LEDO v določenih primerih obdeluje osebne informacije v imenu drugih ponudnikov storitev. V takšnem primeru je drugi subjekt upravljavec podatkov, podjetje LEDO pa obdelovalec.

Katere podatke zbiramo in kaj počnemo z njimi?

V okviru interakcije z vami obdelujemo različne osebne informacije. Obdelava je odvisna od vrste naše interakcije in zadevne obdelave podatkov.

V skladu z zgoraj navedenim si lahko spodaj ogledate kategorije osebnih podatkov, ki jih obdelujemo, ter namene, za katere se ti podatki obdelujejo:

Ime in priimek ter drugi kontaktni podatki (vključno z naslovom, e-pošto, telefonsko številko, številko faksa)

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

 

 

Trženje

 

 

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah, ki jih uporabljamo v okviru svojih promocijskih dejavnosti.

Vaše osebne podatke obdelujemo zato, da vam lahko zagotovimo informacije o ponudbi izdelkov in storitev podjetja LEDO.

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve.

 

Datum rojstva

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

 

 

Trženje

 

 

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO, ki jih uporabljamo v okviru svojih promocijskih dejavnosti.

Vaše osebne podatke obdelujemo zato, da vam lahko zagotovimo informacije o ponudbi izdelkov in storitev podjetja LEDO.

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve.

 

Kraj rojstva

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Trženje

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO, ki jih uporabljamo v okviru svojih promocijskih dejavnosti.

Vaše osebne podatke obdelujemo zato, da vam lahko zagotovimo informacije o ponudbi izdelkov in storitev podjetja LEDO.

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve.

 

Podatki o spolu

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

 

 

Trženje

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO, ki jih uporabljamo v okviru svojih promocijskih dejavnosti.

Vaše osebne podatke obdelujemo zato, da vam lahko zagotovimo informacije o ponudbi izdelkov in storitev podjetja LEDO.

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve.

 

Državljanstvo

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Podatki o priimku vašega očeta

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Podatki o EMŠO

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Podatki o zdravstvenem pregledu

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Podatki o izobrazbi in predhodnih delovnih izkušnjah

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Znanje tujih jezikov

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Informacije o vozniškem dovoljenju

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Podatki o delovnem mestu, za katero kandidat poda prijavo, in rezultati razgovora

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Podatki o telesni višini in teži

 

 

 

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Trženje

 

 

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO, ki jih uporabljamo v okviru svojih promocijskih dejavnosti.

Vaše osebne podatke obdelujemo zato, da vam lahko zagotovimo informacije o ponudbi izdelkov in storitev podjetja LEDO.

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve.

Osebni podatki, ki jih kandidat sam posreduje podjetju LEDO

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Zaposlitev

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO o potencialnih delavcih.

Obdelava vaših osebnih podatkov je potrebna za izvedbo aktivnosti, ki se opravijo pred vašo potencialno zaposlitvijo.

Izvedba potrebnih dejanj pred sklenitvijo pogodbe.

 

Podatki o datumu prijave na novičnik

Kako uporabljamo vaše podatke?

Zakaj jih uporabljamo?

Pravna podlaga

 

 

 

Trženje

 

 

Vpogled in beleženje podatkov v evidencah podjetja LEDO, ki jih uporabljamo v okviru svojih promocijskih dejavnosti.

Vaše osebne podatke obdelujemo zato, da vam lahko zagotovimo informacije o ponudbi izdelkov in storitev podjetja LEDO.

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve.

 

Prenos vaših osebnih podatkov

Glede na vrsto vaše interakcije s podjetjem LEDO bomo v izjemnih situacijah določene osebne podatke delili s tretjimi osebami. Kljub temu pa vam jamčimo, da namen te izmenjave ni izkoriščanje vaših osebnih podatkov, temveč to, da se izmenjajo zaradi zagotavljanja večje kakovosti in pravočasnosti storitve, ter da ravnamo v skladu z relevantnimi pravnimi obveznostmi.

V skladu z navedenim bo podjetje LEDO, glede na dano situacijo, preneslo vaše osebne podatke naslednjim subjektom:

-         družbam v skupini Agrokor d.d., saj bo to v določenih okoliščinah potrebno za zagotavljanje storitev in skladnosti z relevantnimi pravnimi zahtevami;

-         tretjim osebam in javnim organom (i) z namenom ravnanja v skladu s pravnimi ter drugimi povezanimi obveznostmi, (ii) z namenom ravnanja v skladu z obveznim navodilom ali odredbo javnega organa, (iii) z namenom preprečitve in/ali poročanja zlorab in nezakonitih aktivnosti, (iv) z namenom naše zaščite pred tožbami in drugimi zahtevki tretjih oseb;

-         vsem drugim subjektom, v zvezi s katerimi smo prejeli vašo izrecno privolitev za izmenjavo.

Izjemoma, v primeru korporativnega prestrukturiranja/sprememb podjetja LEDO (npr. združitev, ločitev itd.), se lahko vaši osebni podatki prenesejo k drugi pravni osebi.

Vaši podatki in tretje države

Vaši osebni podatki se bodo obdelovali in prenašali samo na področju Evropske unije. Osebni podatki se ne bodo prenašali k poslovnim subjektom ali drugim osebam v državah zunaj Evropske unije.

Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Obdobje hrambe vaših osebnih podatkov bo primarno odvisno od namena, za katerega so bili zbrani. V zvezi z navedenim jamčimo, da vaši podatki ne bodo hranjeni dlje, kot je to potrebno za izpolnitev namena, za katerega so bili zbrani.

Ne glede na zgoraj navedeno bomo imeli v določenih primerih pravno obveznost, da določene podatke hranimo za daljše obdobje kot za čas, ki je potreben za izpolnitev namena. V takšnih primerih bodo osebni podatki hranjeni samo za najkrajše zakonsko predpisano obdobje. Na primer, evidence in dokumenti o dnevnem denarnem toku, poslovne knjige ter računovodske evidence in druge evidence se morajo hraniti najmanj 10 let.

Želimo vas obvestiti tudi, da imate, če so bili izpolnjeni vsi pogoji po uredbi SUVP, pravico zahtevati izbris svojih osebnih podatkov v posesti podjetja LEDO. Navodila o tem, kako uveljavljati vaše pravice, so podrobno predstavljene v razdelku »Vaše pravice«.

Otroci

Podjetje LEDO se dobro zaveda, da so otroci posebej ranljiva skupina. Zato podjetje LEDO namenja posebno pozornost zaščiti njihovih osebnih podatkov.

V zvezi z navedenim je podjetje LEDO zavezano z določili hrvaškega zakona o minimalni starosti za opravljanje določenih pravnih dejanj, vključno z določili o obdelavi osebnih podatkov. Med drugim bomo zahtevali izrecno privolitev otrokovega starša za zagotavljanje določenih storitev in dostopanje do določenih delov našega spletnega mesta.

Vaše pravice

Za namene učinkovitega nadzora nad obdelavo svojih osebnih podatkov imate številne pravice, ki jih lahko uveljavljate neposredno zoper podjetje LEDO, če so izpolnjeni določeni zakonski pogoji.

Skladno z navedenim imate naslednje pravice:

-         pravico zahtevati informacije o tem, kako podjetje LEDO obdeluje vaše podatke. Če podjetje LEDO obdeluje vaše podatke, imate pravico zahtevati podrobne informacije o tej obdelavi;

-         pravico dostopati do svojih osebnih podatkov – pridobiti kopijo obdelovanih podatkov v fizični ali digitalni obliki;

-         pravico do popravka svojih netočnih ali nepopolnih podatkov, ki jih obdelujemo;

-         pravico zahtevati izbris svojih osebnih podatkov, ki jih posedujemo;

-         pravico zahtevati omejitev obdelave svojih osebnih podatkov;

-         pravico zahtevati, da se vaše osebne informacije prenesejo k drugemu upravljavcu;

-         pravico do ugovora zoper obdelavo svojih osebnih podatkov s strani podjetja LEDO, še zlasti, kar zadeva neposredno trženje na podlagi legitimnega interesa podjetja LEDO in avtomatizirano obdelavo;

-         pravico do preklica privolitve k obdelavi svojih osebnih podatkov kadarkoli, če obdelava temelji na vaši privolitvi;

-         pravico do vložitve pritožbe pri zadevnem organu za varstvo podatkov – v Sloveniji Informacijski pooblaščenec,Naslov: Zaloška cesta 59 Ljubljana, E-POŠTA: gp.ip@ip-rs.si, tel.: 386 1 230 97 30

V primeru, da želite uveljavljati katero od zgoraj navedenih pravic (razen zadnje), stopite v stik z nami z uporabo naših kontaktnih podatkov v razdelku »Kako lahko stopite v stik z nami?«. Upoštevajte, da se morate najprej identificirati (npr. s tem, da pošljete kopijo svoje osebne izkaznice), če želite, da je vaša prijava uspešno obdelana. Posredovani osebni podatki bodo uporabljeni samo za namene identifikacije in bodo po identifikaciji nemudoma izbrisani.

Uveljavljanje zgoraj navedenih pravic je brezplačno. Vendar pa si v primeru, da so vaše zahteve za uveljavitev katere od zgoraj navedenih pravic očitno neutemeljene ali pretirane (npr. zaradi pogostih ponovitev v kratkem časovnem obdobju), pridržujemo pravico, da, po lastni presoji, (i) vam zaračunamo razumno nadomestilo za zahtevek ali (ii) se na vašo zahtevo ne odzovemo.

Piškotki

Uvod

Za to, da bi bilo naše spletno mesto prijetnejše in zanimivejše, ta stran shranjuje majhno količino informacij, t. i. »piškotke«. Piškotki med drugim služijo temu, da spletno mesto deluje optimalno, da se mesto lahko izboljša ter temu, da izboljšajo vašo izkušnjo pri brskanju.

Ko uporabljate to spletno mesto, se strinjate z uporabo piškotkov. Blokiranje piškotkov je mogoče, po čemer boste še vedno lahko videli stran, nekatere njene lastnosti pa vam ne bodo na voljo.

Kaj je piškotek?

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se samodejno shrani v vaš računalnik, tablico ali telefon (»naprava«), ko obiščete določeno spletno mesto. Na ta način se lahko spletno mesto, ki je poslalo piškotek, ali spletna stran, ki prepozna shranjeni piškotek, »spomni« vaše naprave.

S takšnim »spominom« se lahko dosežejo različni cilji. Omogočena je učinkovita navigacija spletnega mesta, vaše preference so shranjene za prihodnje obiske spletnega mesta, kakovost in privlačnost spletnega mesta pa sta na splošno nadgrajeni. Na splošno je omogočeno to, da lahko spletna stran prikaže informacije, ki so posebej prirejene vašim potrebam. V tem pogledu se piškotki uporabljajo tudi za prikazovanje samo tistih oglasov, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam in interesom.

Obstajajo različne vrste piškotkov, ki jih lahko razdelimo v dve glavni skupini:

      (i)          Glede na pošiljatelja piškotkov:

-         piškotki prve osebe – piškotki, ki jih naše spletno mesto dostavi v vašo napravo;

-         piškotki tretjih oseb – piškotki, ki jih v vašo napravo dostavi spletno mesto, ki ni spletno mesto, v katerem ste.

     (ii)          Glede na trajanje hrambe:

-         sejni piškotki – piškotki, ki se samodejno izbrišejo po tem, ko zaprete brskalnik;

-         trajni piškotki – piškotki, ki ostanejo shranjeni v napravi do poteka določenega obdobja. Omogočajo nam, da prepoznamo vašo napravo ob naslednjem obisku strani.

Uporaba piškotkov na www.ledo.si

Spletno mesto www.ledo.si uporablja naslednje vrste piškotkov:

      (i)          tehnični piškotki – ti piškotki so potrebni za to, da vam omogočajo storitev, ki ste jo zahtevali, in da naše spletno mesto lahko deluje;

     (ii)          analitični piškotki – ti piškotki beležijo število obiskov spletnega mesta, kar je potrebno za pridobitev informacij o uspešnosti delovanja spletnega mesta, pri čemer za ta namen uporabljamo tudi storitev tretje osebe, ki se imenuje Google Analytics;

    (iii)          funkcionalni piškotki – ti piškotki dovolijo naši strani, da vas prepozna in si zapomni vaše preference, ko ponovno obiščete spletno stran (na primer jezik spletne strani);

   (iv)          piškotki za trženje – ti piškotki zbirajo posebne informacije (informacije o vaših obiskih našega spletnega mesta, vsebini, ki ste jo gledali, povezave, ki ste jih uporabili itd.), s pomočjo katerih vam lahko nudimo marketinške vsebine, prilagojene vašim interesom. Uporabijo se lahko tako v samem spletnem mestu kot v iskalnih omrežjih in z uporabo ponovnega trženja v storitvi Google Analytics.

Poleg navedenega uporabljamo orodje Google Analytics Demographics and Interest Reporting za objavljanje vsebine, ki je usklajena z vašimi interesi, in prihodnjih marketinških kampanj, kjer lahko uporabimo podatke iz oglaševanja, ki temelji na spletnem iskalniku Google, ali informacije tretjih oseb na Google Analytics (kot so starost, spol in interesi).

Ko uporabljate naše spletno mesto, lahko prejmete tudi piškotke tretjih oseb. Z drugimi besedami, tretje osebe lahko zbirajo informacije preko piškotkov in drugih tehnologij (spletni hrošči).

Z uporabo piškotkov tretjih oseb (vključno s spletnim iskalnikom Google) in v sodelovanju s podjetjem LEDO so oglasi LEDO prikazani v spletnih mestih po celem internetu.

V primeru, da se nekateri od vaših osebnih podatkov obdelujejo z uporabo piškotkov, temelji naša obdelava na podlagi člena 6, odstavek 1, in/ali odstavka f uredbe SUVP, ki pomeni nujnost za izpolnitev pogodbe, katere stranka je oseba, na katero se podatki nanašajo, ali naše legitimne interese za optimalno in učinkovito delovanje spletnega mesta.

Kako onemogočite piškotke?

S tem, ko uporabljate naše spletno mesto, se strinjate s tem, da se v vaših napravah shranijo različne vrste piškotkov. V primeru, da želite določene piškotke izbrisati in/ali preprečiti njihovo shranjevanje, pa so v nadaljevanju podana navodila, kako to dosežete.

Piškotke v svojem računalniku lahko onemogočite, vendar ima blokiranje vseh piškotkov lahko negativen vpliv na uporabo mnogih spletnih mest, vključno s tem. Nastavitve piškotkov lahko nadzorujete in nastavite v svojem brskalniku. Če želite izbrisati ali onemogočiti piškotke v svojem računalniku, morate posodobiti nastavitve svojega internetnega brskalnika.

Glede na to, da imajo različni brskalniki različne nastavitve, način za spreminjanje nastavitev ni enak. Zato je v nadaljevanju prikazan seznam povezav, na katerih lahko najdete podrobnejše informacije o tem, kako to izpeljati v brskalnikih:

Internet Explorer

https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

Chrome

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Safari

https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Opera

https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

 

Prav tako lahko izključite tako storitve Google Analytics kot Google AdWords za prikazovanje oglasov in prilagodite oglase za Google Display Network z uporabo upravljavca preferenc Ads preferences manager (https://adssettings.google.com/authenticated).

Podrobnejše informacije o Google Analytics in uporabniških možnostih, potrebnih za upravljanje nastavitev piškotkov, so na voljo na http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Upoštevajte, da če ne sprejmete piškotkov, lahko naletite na morebitne omejitve določenih funkcij spletnih mest.

Dodatne informacije o piškotkih

Za več informacij o piškotkih lahko obiščete naslednje povezave:

 

-        http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm

-        http://www.allaboutcookies.org/ 

-        https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-pecr/cookies-and-similar-technologies/

 

Družabna omrežja:

Družabna omrežja lahko prav tako shranijo piškotke v vašem računalniku. To se dogaja v spletnih mestih, ki vam dovolijo, da se prijavite ali registrirate za račune na družabnih omrežjih ter da delite vsebino družabnih omrežij (na primer, preko možnosti »Všečkaj«). Konkreten vpliv na vašo zasebnost je različen od enega družabnega omrežja do drugega in je odvisen od nastavitev zasebnosti, ki ste jih izbrali na teh omrežjih. Kako upravljati te piškotke, lahko ugotovite v njihovih spletnih mestih.

Kako lahko stopite v stik z nami?

Na voljo smo vam, da kadarkoli stopite v stik z nami glede obdelave osebnih podatkov s strani podjetja LEDO.

Zato vas v primeru, da:

-        želite uveljavljati katero od zgoraj navedenih pravic; ali

-        imate splošna vprašanja, pripombe ali predloge glede obdelave osebnih podatkov,

vabimo, da kadarkoli stopite v stik z nami s pomočjo naslednjih kontaktnih informacij

Telefon

+385 (01) 2385 525

E-pošta

zop@ledo.hr

Naslov

LEDO d.o.o.

Brnčičeva ulica 45

1231 Ljubljana – Črnuče

Slovenija

 

 

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov:

LEDO je določil pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, na katero se lahko obrnete neposredno na naslednjem e-naslovu: zop@ledo.hr.

Spremembe obvestila o zasebnosti

Za namene skladnosti z zahtevami uredbe SUVP in zahtevami drugih relevantnih predpisov je bilo to obvestilo o zasebnosti maja 2018 posodobljeno ter spremenjeno.

Glede na to, da bo to obvestilo o zasebnosti v prihodnosti verjetno spremenjeno in da bodo vpeljane nove obdelave osebnih podatkov, bo treba to obvestilo o zasebnosti spremeniti ali dopolniti. Spremenjena različica obvestila bo naložena v spletno mesto podjetja LEDO nemudoma po njenem sprejemu.


V primeru, da bomo napravili pomembne spremembe, vas bomo o tem pravočasno obvestili, tako da boste lahko spremembe pregledali in se odločili, ali boste storitve podjetja LEDO uporabljali še naprej. Glede na posamezno vrsto obdelave osebnih podatkov bo obvestilo naloženo v spletno mesto podjetja LEDO ali pa se bomo neposredno obrnili na vas (npr. po e-pošti).

 

 

ledo.hr