Novi Grandissimo sladoledi za grande užitek vseh članov družine!

  • 24.08.2015.

S široko ponudbo Grandissimo sladolednih okusov letos sta glavni poletni uspešnici hrustljavi Grandissimo Napolitanka in ameriški tip sladoleda Grandissimo New York.

Grandissimo Napolitanka

Grandissimo Napolitanka je sladoled z okusom lešnikov in vaflov, notranjost sladoleda pa prevevajo hrustljavi koščki napolitank, priljubljenih slaščic vseh generacij, ki vam bodo v popolnoma novi obliki podali zadovoljstvo, ki si ga zasluži vsaki ljubitelj sladoleda.

Grandissimo New York

Grandissimo New York je nezadržno mikaven sladoled iz mlečne čokolade in browniev z bogatim nougat prelivom in koščki browniev, ki vas bo, ko ga začutite v ustih, popeljal na kratko do svetovne metropole, ki je bogata z dogajanji, tako kot so bogati okusi v Grandissimo New York sladoledu.

Premium kakovost je zajamčena v vsakem Grandissimo sladoledu, ki bo s svojimi enkratnimi okusi izvabil nasmeh na licih vsakega člana vaše družine.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!