Nova veličanstvena King sladoleda - King Love in King Caramel Adventure. Nasprotji, ki se privlačita

  • 26.02.2016.

Nova veličanstvena King sladoleda - King Love in King Caramel Adventure. Nasprotji, ki se privlačita King Love in King Caramel Adventure sta nova King sladoleda z edinstvenim, prepričljivim in popolnoma novim okusom.

Nova člana King družine sladoledov sta kot nasprotji, ki se privlačita - prvi je nežen in romantičen, drugi pa intenzivnejši in prava pustolovščina neverjetnih okusov.

King Love ima penasto in zračno čokoladno mousse strukturo z jagodnim okusom. V samem jedru te kraljevske slaščice pričakujte presenečenje kakršnega doslej še niste imeli priložnost poskusiti - jagodno polnilo s koščki jagod v obliki srca bo osvojilo vaše srce, trojni preliv iz mehke bele čokolade, jagod in mlečne čokolade s crispy posipom pa vas bo očaral.

King Caramel Adventure pa je poseben zaradi aromatičnega butterscotch okusa, kajti sladoled je polnjen s prelivom okusa slane karamele in trojnim prelivom iz mehke bele čokolade, slane karamele in bele čokolade z mandljevimi koščki. To je prvi Ledov sladoled, v katerem se slani in sladki okusi prepletajo v edinstveno kombinacijo.
Samo eden je kraljevi sladoled - King, ki prinaša edinstveno kombinacijo okusov za prave gurmane!

V sladoledih King že več kot 20 let uživajo ljubitelji vrhunskih užitkov, gurmani, v večnem iskanju novih, popolnih okusov. In ko pomislite, da ste poskusili vse mogoče kombinacije, King ponovno preseneti s popolnoma novim, drugačnim in revolucionarnim. Čeprav se okusi skozi leta spreminjajo, je tisto kar je skupno za vse King sladolede in kar lahko opišemo v dveh besedah - kraljevi sladoled. King sladolede krasijo božanski okusi in sestavine vrhunske kakovosti.

Vrhunska kombinacija skrbno izbranih različnih okusov za King Love in Caramel Adventure ponuja izvirno kombinacijo, ki se ji ni moč upreti.
Ledo King bo vsak sladki trenutek obogatil z občutkom resničnega navdušenja, ki ga lahko primerjamo samo z nebrzdano zabavo polno izkušenj in izzivalnih okusov.

Najtežje se bo odločiti kateri okus izbrati?

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!