Grandissimo

  • 06.11.2014.

Grandissimo ja zadnja postaja v iskanju popolnega sladolednega doživetja. Tako je dober, da si ne boste želeli nobenega drugega sladoleda nikoli več!

Vrhunska kvaliteta v novem premium pakiranju bo pritegnila, da se »pocedijo sline« tudi najzahtevnejšim kupcem.

Postanite Ledo oboževalec na Facebooku, če še niste!

Okus Grandissimo vanilije je vrhunec užitka, ki ga lahko ponudi samo pravi klasik. Kombinacija okusov čokolade, lešnikov in biskvita bo pravi izbor za ljubitelje kremastih zalogajev. Stracciatella in gozdni sadeži ponosno nosijo ime Grandissimo družine, ker s ssvojo kvaliteto in kremasto strukturo nadvladajo vso konkurenco.

Tu sta tudi nova okusa Grandissimo Schwarzwald in Grandissimo z okusom belgijske čokolade. Ti okusi že generacije osvajajo harmonije in popolnostjo, a sedaj so pretvorjeni v priljubljen ledeni desert.

Novi Grandissimo boste prepoznali po ekskluzivno črni embalaži, katera skriva pravo poezijo okusov in vas popelje na potovanje s katerega se ne boste hoteli vrniti, ker ta sladoled nudi občutek pravega luksuza. Prepustite se mu in si oddahnite, ker končno veste, da boljše ne more biti.

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!